Bu hizmetleri, web sitesini veya uygulamayı kullanarak, hüküm ve çerez koşullarını kabul ediyorsunuz.Daha fazla bilgi

Wilio hoş geldiniz!

Sen Bir kayıtsız hizmet veren olarak Wilio incelemekte olarak

Hizmet verene geçiş
Navigasyon
Hizmetler
Listă de prețuri
başvuru hakkında
uygulamayı indirin
O nasıl çalışır
Sıkça Sorulan Sorular
Nasıl artırabilir
Bize Ulaşın
O Wilio
oturum aç

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Gizliliğinizi ve kişisel bilgilerinizi korumak bizim için çok önemlidir. Bize sağladığınız kişisel verileri, özellikle Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Kanun No. 18/2018 Coll. kişisel verilerin korunması hakkında. Aşağıdaki metinde hangi kişisel verileri işlediğimiz, hangi amaçla ve haklarınızın neler olduğu hakkında bilgi bulacaksınız.

1. Temel kavramlar

Bu Gizlilik Politikasında kullandığımız temel şartlar şunlardır:

Kişisel bilgi kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiyle ilgili herhangi bir bilgidir, ör. ad, soyad, e-posta adresi, IP adresi, kullanıcı davranışı vb.

Anonim veriler bireysel olarak tanımlanabilen bir gerçek kişiyi temsil etmeyecek veya ona atıfta bulunmayacak şekilde kaydedilen bilgidir.

İlgili kişi Platformda kişisel verilerini işlediğimiz herhangi bir gerçek kişidir, özellikle müşteri ve profesyonel.

Şebeke şirketimiz People2People, s.r.o., kayıtlı ofisi Suché mýto 6, Bratislava - mestská časť Staré mesto 811 03, IČO: 51 225 221'dir.

Platform bizimle iletişim kurmak için kullandığınız iletişim kanallarından herhangi biri, özellikle web siteleri www.wilio.comwww.wilio.skwww.wilio.hu a www.rukie.skveya cep telefonunuza yüklenmiş mobil uygulamalar.

Bu Gizlilik Politikası, Kullanım Koşullarının ayrılmaz bir parçasıdır ve hükümleri tarafından yeterince kapsanmaktadır. Bu Politikada açıklanmayan terimler, Kullanım Koşullarında kendilerine atfedilen anlamları taşır.

Bu Kişisel Verilerin Korunması İlkesi, denetleyicinin ilgili kişilere ilişkin olarak Sanat anlamında bilgi yükümlülüğünün yerine getirilmesi olarak kabul edilir. 13 GDPR.

2. Kişisel veriler, işlemlerinin amacı ve yasal dayanağı

Bize sağladığınız kişisel verilere ek olarak, çoğu standart web sitesinin yanı sıra, kullanıcılardan veya. gibi çeşitli analitik araçlar kullanılarak otomatik olarak kaydedilen platformumuzun ziyaretçileri kurabiye. Çerezler ve bunları nasıl ayarlayabileceğiniz veya devre dışı bırakabileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi "Çerezlerin kullanımına ilişkin kurallar" bölümünde bulabilirsiniz.

2.1 Teknik veriler

Platformumuzdaki bilgilerin düzenli olarak taranması sırasında, yani kayıt olmadığınız veya bize kişisel verilerinizi başka şekilde sağlamadığınız sürece, yalnızca arama motorunuz tarafından sunucumuza sağlanan teknik verileri elde ederiz. Bu veriler özellikle şunları içerir:

  • kullanılan ekipmanın türü ve modeli,
  • IP adresi,
  • işletim sisteminin türü, sürümü ve dili,
  • son giriş tarihi ve saati,
  • benzersiz cihaz tanımlayıcı uuid.

Bu veriler, bilgileri platformda görüntüleyebilmemiz ve istikrarını ve güvenliğini sağlayabilmemiz için teknik olarak gereklidir. İşlemenin yasal dayanağı bu nedenle meşru menfaatimizdir (GDPR Madde 6 (1) (f)).

2.2 Hizmetlerin Kullanımı

Sizin tarafınızdan sağlanan veriler

Hizmetlerimizi kullanabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olurken özellikle aşağıdaki bilgilere ihtiyacımız var:

  • kimlik bilgileri (ad, soyad),
  • iletişim bilgileri (telefon numarası, e-posta adresi),
  • talep ettiğiniz konum veya hizmet veriyorsun
  • işin konusu uzmanlık, deneyim (yalnızca profesyoneller),
  • hesap erişim verileri (şifre).

Kaydınıza bağlı olarak, platformda sizin için bir hesap oluşturacağız. Müşterinin hesabı özellikle şu verileri içerir: ad, soyad, telefon numarası, iletişim adresi, platforma girilen sorular, profesyonellerin puanları. Uzmanın hesabı özellikle şu verileri içerir: adı, soyadı, telefon numarası, iletişim adresi, web sitesi, uzmanlık (seçilen kategoriler), deneyim, kullanıcı derecelendirmeleri, uzmanın açıklaması.

Hem müşterinin hesabı hem de uzmanın platformda yayınlanan hesabı yalnızca anonimleştirilmiş veriler içerir. Müşterinin veya uzmanın tam (anonim olmayan) hesabı görüntülenecek ve böylece müşterinin iletişim bilgileri uzmana sağlanacak veya tam tersi, yalnızca belirli bir talebe dayalı olarak müşteri ile profesyonel arasında iletişim kurulması durumunda gerçekleşecektir.

Platformdaki hizmetlerimizin bir parçası olarak, sizden kişisel bilgi niteliğinde olabilecek ek bilgiler elde edebiliriz, örneğin:

  • sorularınız, teklifleriniz ve ilgili hizmet koşullarınızda yer alan veriler (metinler, fotoğraflar, belgeler vb.),
  • ödeme bilgileri (yalnızca profesyoneller).

Yukarıdaki tüm verileri, öncelikle hizmetin kendisini platformda sanal bir pazar biçiminde sağlamak amacıyla işliyoruz, i. Müşteri ve profesyonel arasında özellikle aşağıdakileri içeren iletişimin düzenlenmesi:

  • platformda bir hesabın oluşturulması, sürdürülmesi ve yönetilmesi,
  • müşteri soruları,
  • profesyonellerden gelen müşteri sorgularını yanıtlamak,
  • eşleştirme algoritması - müşteri talebine uygun profesyonellerin seçimi (talep ve arzın eşleştirilmesi olarak adlandırılır),
  • İlgili ücretin ödenmesinden sonra seçilmiş bir profesyonel tarafından müşteri ile iletişime geçilmesi,
  • müşteri ile profesyonel arasındaki iletişim (sohbet),
  • müşteri ve profesyonel incelemelerin edinilmesi ve analizi.

Bu kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, sözleşmenin uygulanması ve veri konusunun talebi üzerine sözleşme öncesi önlemlerdir (GDPR Madde 6 (1) (b)). Yukarıdaki verilerin sağlanması, platformda hizmetlerin eksiksiz sağlanması için gereklidir (sözleşmeden doğan yükümlülük). Kayıt olmadan bile, yani Bununla birlikte, platformdaki bilgileri görüntüleyebilirsiniz, ancak sunduğumuz hizmetleri kullanamazsınız, özellikle bir talepte bulunamaz, bir talebe yanıt veremez veya platformdaki diğer kullanıcılarla iletişim kuramazsınız.

Diğer veritabanlarından veriler

Profesyonellerin varlığını ve mali durumunu doğrulamak için (kayıtlı veriler, iş, borçluluk vb.), Ayrıca kamuya açık sicillerden, listelerden ve kayıtlardan (örneğin ticaret sicili, ticaret sicili vb.) Ve üçüncü tarafların veritabanlarından profesyoneller hakkında veri elde ederiz. Kişisel verilerin bu şekilde işlenmesinin yasal dayanağı, müşterinin gerçek ve mali açıdan istikrarlı bir profesyonelle iletişimine aracılık etme konusundaki meşru menfaatimizdir.

Platformdaki kullanıcılarla sohbet edin

Müşteri ile profesyonel arasında platformda sohbet şeklindeki iletişimin içeriğini gizli (mektup sırrı) kabul ediyoruz ve yasal iddiaları kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak, yasadışı eylemleri önlemek, tespit etmek, araştırmak ve kovuşturmak, yasal yükümlülükleri yerine getirmek için gerekli olmadıkça bu içeriği kontrol etmiyoruz. veya iletişimin ilgili olduğu müşteri veya profesyonel tarafından açıkça talep edilmedikçe.

Profesyonellerin seçimi

Müşteri talebine uygun profesyonelleri seçmek için (talep ve arzın eşleşmesi olarak adlandırılır), profil oluşturma dahil profesyonellerin kişisel verilerinin otomatik olarak işlenmesine dayalı kararlar alırız. Bu tür kararları verirken, kararları öncelikle müşteri ve profesyonel tercihlerine göre, konumlarını, derecelendirmelerini, kategori tercihlerini, özellik tercihlerini, gerçekleştirilen proje sayısını ve zaman içinde değişen diğer faktörleri dikkate alarak alırız. Böyle bir kararın sonucu, ya müşteriyle daha sonra bir sözleşme akdetme olasılığı ile müşteri ile iletişime geçilmesi ya da bir uzmanın müşteri talebi için aday listesinden çıkarılmasıdır. Sanat temelinde otomatik bir karar veriyoruz. 22 par. 2 harf a) GDPR, yani Sözleşmenin imzalanması ve ifası için gerekli olduğu gerekçesiyle.

2.3 Platform ve hizmetlerin iyileştirilmesi

Platformun iyileştirilmesi, özellikle tasarımının iyileştirilmesi ve içerik ve işlevlerinin optimize edilmesinin yanı sıra platform aracılığıyla sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesinde meşru menfaatimiz var (GDPR Madde 6 (1) (f) uyarınca yasal dayanak). Bu nedenle kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için de kullanıyoruz:

  • Platformu, bireysel sayfaları, alt sayfaları ve bunların işlevselliğini kullanımınızın izlenmesi, analizi ve değerlendirilmesi,
  • hesabınıza veya e-posta adresinize bildirim göndererek platformdaki değişikliklerin ve kullanım şartlarındaki güncellemelerin bildirilmesi,
  • müşteri ve profesyonel değerlendirmelerin analizi ve platform aracılığıyla aracılık edilen hizmetlerin kalitesinin sürekli izlenmesi, hizmet kalitesiyle ilgili sorunların çözülmesi ve iyileştirici önlemlerin alınması,
  • platform kullanıcılarından gelen yorum ve geri bildirimlerin izlenmesi ve analizi,
  • seçilen kullanıcılara gösterilen rastgele anketler ve platform derecelendirmeleri.

2.4 Hakların korunması

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için de kullanıyoruz:

  • Platformun kullanım şartlarına uygunluğunun kontrolü ve ihlallerinin tespiti,
  • Herhangi bir yasal işlemde kullanım dahil olmak üzere yasal iddialarımızı kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak (örneğin, sözleşmeden doğan yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda)
  • Yetkili makamlar tarafından soruşturma ve kovuşturma amacıyla kullanım dahil olmak üzere, platformdaki dolandırıcılığı ve diğer yasadışı faaliyetleri tespit etmek, önlemek veya çözmek.

Platformu ve kullanıcılarını hileli soruşturmalardan veya tekliflerden veya platformdaki diğer haksız uygulamalardan korumak için, kullanım koşullarını ciddi ve / veya defalarca ihlal eden veya sahtekarlık yapan kişilerin bir listesini (kara liste) tutabilir, güncelleyebilir ve platformda yayınlayabiliriz. platformda işlem yapılması veya bu tür eylemlere ilişkin makul bir şüphenin olması.

Kişisel verilerin bu şekilde işlenmesinin yasal dayanağı, Platformun ve kullanıcılarının korunmasının yanı sıra haklarımızın korunması ve kullanılması konusundaki meşru menfaatimizdir (GDPR Madde 6 (1) (f)).

2.5 Pazarlama

Platformda reklam

Platformumuz ayrıca üçüncü şahısların reklam tekliflerini de içerir. Size alakalı, ilginç ve size özel reklamlar gösterme konusunda meşru bir menfaatimiz olduğundan, bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar için de kullanırız:

  • Platformu kullanırken faaliyetinizin izlenmesi, analizi ve değerlendirilmesi (profil oluşturma),
  • platform kullanıcılarının segmentasyonu,
  • Etkinliğinize göre belirli sorgu kategorilerini görüntüleme
  • Etkinliğinize göre platformda hedefli reklam, teklif ve diğer pazarlama iletişimlerini görüntülemek.
  • reklamın etkinliğini ölçme ve değerlendirme.

Platformdaki faaliyetlerinizi izlemek, analiz etmek ve değerlendirmek için üçüncü tarafların da dahili olarak geliştirdiği çeşitli analitik, tahmin ve segmentasyon araçlarını kullanıyoruz. Bu araçlar, platformla etkileşiminizi izlememize ve buna bağlı olarak platformumuzu ve hizmetlerimizi sizin için daha da etkili hale getirmek için adımlar atmamıza olanak tanır. Kişisel verilerin bu şekilde işlenmesinin yasal dayanağı, müşterilere bireyselleştirilmiş ürün ve hizmet teklifleri sunma ve böylece hizmetlerimizi bir bütün olarak iyileştirme konusundaki meşru menfaatimizdir (GDPR Madde 6 (1) (f)).

Haber bülteni

Yalnızca abone olan alıcılara reklam teklifleri ve ticari duyurular (haber bülteni) gönderiyoruz. Bültenimize abone olmakla ilgileniyorsanız, onayınızı vermeniz gerekir (yasal dayanak, ilgili kişinin GDPR Madde 6 (1) (a) kapsamındaki rızasıdır). Bültene abone olurken e-posta adresinizi girmelisiniz. Bültene abone olarak, e-posta adresinin pazarlama amacıyla işlenmesini kabul etmiş olursunuz, i. ürün ve hizmetler sunmak, ticari bilgiler göndermek vb. için Kişisel verilerin sağlanması isteğe bağlıdır. Bülten aboneliğinizi istediğiniz zaman adresine bir e-posta göndererek iptal edebilirsiniz. [email protected] veya size haber bülteni ile bağlantılı olarak gönderdiğimiz her e-postanın sonundaki bağlantıya tıklayarak.

2.6 Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi

Kişisel verilerinizi ayrıca, faturalama, idari ve diğer yükümlülükleri ilgili yasal düzenlemeler uyarınca, özellikle de Kanun No. 431/2002 Coll. Muhasebe ve Kanun No. 222/2004 Coll. katma değer vergisi.

Kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal dayanak, bu nedenle kontrolörün yasal yükümlülüklerinin yerine getirilmesidir (GDPR Madde 6 (1) (c)). Kişisel verilerin sağlanması bu durumda yasal bir zorunluluktur ve bunların sağlanmaması, kullanıcı ile sözleşmenin yerine getirilmesinin imkansızlığı ve platformda hizmet sunumunun sona ermesi ile sonuçlanacaktır.

2.7 İletişim formu, müşteri hattı, çevrimiçi sohbet

Bizimle iletişim formumuz veya platformumuzda veya müşteri hattımızda çevrimiçi sohbet yoluyla veya sosyal medya aracılığıyla iletişime geçerseniz, sağladığınız kişisel verileri sorunuzu, talebinizi veya diğer sorularınızı almak ve işlemek için kullanacağız. Kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal dayanak, meşru menfaatimizdir (GDPR Madde 6 (1) (f)). Bu şekilde sağlanan kişisel verileri diğer kişilere sağlamıyoruz ve bunları yalnızca sorunuzu işlemek için kesinlikle gerekli olan süre boyunca işliyoruz veya önemli.

3. Kişisel verilerin sağlanması

3.1 Aracılar

Kişisel verilerinizi ayrıca, belirli sözleşmeye bağlı ve / veya yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini ve platformda belirli hizmetlerin sağlanmasını bize sağlayan üçüncü şahıslar (sözde aracılar) aracılığıyla yukarıda belirtilen amaçlar için de işliyoruz, yani:

  • platformda ödemeleri işleme,
  • pazarlama iletişim hizmetleri, ör. e-posta ve metin mesajları (sms) gönderme,
  • teknolojik ve analitik hizmetler, ör. Platformdaki kullanıcı faaliyetlerinin izlenmesi ve analizi, hedeflenen reklamların platformda görüntülenmesi,
  • BT desteği ve geliştirme, ör. geliştirme çalışanları, sistem yöneticisi, test çalışanları,
  • harici çağrı merkezi ve süper kullanıcı hizmeti,
  • bulut hizmetleri,
  • hukuk, danışmanlık ve muhasebe hizmetleri,
  • dış kaynaklı idari operasyon hizmetleri.

Bu kişiler, bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli kişisel verilere erişebilecek, ancak bunları başka herhangi bir amaçla kullanamayacak ve bu kişisel verileri yürürlükteki yasalara uygun olarak işlemekle yükümlüdür.

3.2 Diğer yararlanıcılar

Sözleşmeli ortaklar

Verilerinizi rızanızla ve müşterisi olduğunuz sözleşmeli ortaklarımızla paylaşıyoruz:

  • innogy Slovensko s.r.o., Hviezdoslavovo námestie 13, 811 02 Bratislava adresinde kayıtlı ofisi ile,
  • Východoslovenská energetika a.s., kayıtlı ofisi Mlynská 31, 042 91 Košice,
  • Tatra banka, a.s., Hodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava 1,
  • platformda listelenen diğer sözleşme ortakları.

Bu sözleşmeli ortaklar tarafından kişisel verilerin işlenmesinin amacı, ürünleri ve hizmetleri hakkında iş duyuruları ve pazarlama teklifleri göndermektir. Kişisel verilerin bu şekilde sağlanmasının yasal dayanağı, sözleşme ortağıyla sahip olduğunuz müşteri numarasını girerek platforma kaydolurken doğrudan verebileceğiniz rızanızdır. Kişisel verilerin sağlanması isteğe bağlıdır. Bu işlemin tamamlanmasını isterseniz, sözleşme ortağımız tarafından size gönderilen her e-postanın sonundaki bağlantıya tıklayarak istediğiniz zaman onayınızı geri çekebilirsiniz.

Finansman ortakları

Müşteri, projeyi kredi yoluyla finanse etme olasılığıyla ilgilendiğini ifade ederse, iletişim bilgilerini sözleşmeli finansman ortaklarımıza, finansal aracılarımıza ad, soyad, telefon numarası ve e-posta adresi aralığında vereceğiz. Projeyi doğrudan platform üzerinden finanse etmekle ilgilendiğinizi belirterek vermeniz durumunda, bu tür verilerin sağlanması sizin izninizle gerçekleşir. Finansal hizmetlerin düzenlenmesi veya sağlanması amacıyla kişisel verilerin daha fazla işlenmesi, bağımsız operatörler olarak bu finansman ortakları tarafından gerçekleştirilecek ve işleme, kişisel verilerin korunması ve işlenmesine ilişkin kendi kurallarına göre yürütülecektir.

Belirli markaların hizmeti

Belirli markalara ait (örn. Whirlpool, Samsung) ürünlerin garanti veya garanti sonrası onarımının performansına aracılık etmek için, müşteri iletişim bilgilerinin yanı sıra sırasıyla ürün kusuru ve onarım yöntemi ve bu ürünlerin üreticisi hakkında bilgi sağlıyoruz. Slovak Cumhuriyeti toprakları için temsilcileri. Yasal dayanak, ürünlerinin genel kalitesini iyileştirmek için şikayetleri (garanti onarımları durumunda) ve ürün kusurlarını nasıl ele alacağına ilişkin bilgi almak için üçüncü bir tarafın (üretici) meşru menfaatidir.

Kamu yetkilileri

Kişisel verilerinizi devlet makamlarına ve diğer kamu makamlarına veya kamu kurumlarına, özellikle:

  • yasal yükümlülüğümüzü yürürlükteki yasaların izin verdiği ölçüde yerine getirmek,
  • yasal iddiaları kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak ve
  • ihlalleri önlemek, tespit etmek, araştırmak ve kovuşturmak.

3.3 Üçüncü ülkelere transfer

Platform üzerinden hizmet sunmak için birlikte çalıştığımız tedarikçilerin bir kısmı, özellikle ABD başta olmak üzere üçüncü ülkelerde (Avrupa Birliği dışında) kişisel verileri de işliyor. Bu ülkeler, ülkemizde yürürlükte olan kişisel veri koruma kanunlarına sahip olmayabilir veya Avrupa Birliği'nde. Ancak bu tür durumlarda, kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde aktarılmasının uygun güvenlik önlemlerine tabi olmasını sağlayacağız. Kişisel verilerin ABD'ye aktarılması durumunda, AB-ABD Gizlilik Kalkanı programında sertifikalı hizmet sağlayıcıları kullanıyoruz veya Avrupa Birliği yasasına eşdeğer düzeyde kişisel veri koruması sağlayan standart sözleşme hükümleri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi burada bulunabilir:

4. Veri saklama

Kişisel verilerinizi, işlemenin amacına ve yasal dayanağına bağlı olarak çeşitli süreler boyunca saklıyoruz.

Platformun ve hizmetlerimizin kullanımı

Kayıt sırasında bize sağladığınız kişisel bilgileri, Platformdaki hesabınızın süresi boyunca saklarız. Platform üzerinden hesabınızı iptal etme talebinde bulunarak bu kişisel verilerin işlenmesini istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz; bu, silme ile sonuçlanacaktır. kişisel verilerinizin anonim hale getirilmesi ve sözleşmeye dayalı ilişkimizin sona ermesi.

Kusurlardan (şikayetlerden) kaynaklanan herhangi bir hakkın kullanılması amacıyla, kişisel verilerinizin yedek bir kopyasını hesabınızın iptalinden itibaren iki (2) yıl süreyle (herhangi bir garanti süresinin sona ermesi için) sistemimizde tuttuğumuzu kabul etmektesiniz; binalar söz konusu olduğunda bu saklama süresi beş (5) yıldır.

İstenmeyen kişilerin platformda sağlanan hizmetlere erişimini önlemek için sözde veri depoladığımızı lütfen unutmayın. istenmeyen kişiler, yani geçmişte platformda hizmet sağlama koşullarını sınırsız bir süre için ciddi şekilde ihlal eden kişiler hakkında.

Kişisel verilerin yukarıdaki amaçlarla depolanmasının yasal dayanağı, platformu ve kullanıcılarını (müşteriler ve profesyoneller) korumaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi

Yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi için işlenmesi gereken kişisel verileri, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen süre boyunca saklıyoruz (örn. 431/2002 Coll. On Accounting Kanununa göre muhasebe belgeleri 10 yıl).

Onay, rızanın geri çekilmesi için koşullar

İşlenmesi sizin rızanıza dayalı olan kişisel verileri, verilen rıza süresi boyunca saklarız. Bu işlemin tamamlanmasını istiyorsanız, onayınızı istediğiniz zaman adresine bir e-posta göndererek geri çekebilirsiniz. [email protected]. Ayrıca, her bir e-posta haber bültenindeki uygun bağlantıya tıklayarak pazarlama amacıyla verilen izni iptal edebilirsiniz. İznin geri çekilmesi durumunda, ilgili kişisel verilerin işlenmesini derhal sona erdirecek ve daha fazla işlenmeleri için başka bir yasal dayanak olmadığı sürece bunları sileceğiz. İznin geri alınması, geri çekilmeden önceki rızadan kaynaklanan işlemenin hukuka uygunluğunu etkilemeyecektir.

Meşru menfaat

Meşru menfaatlerimiz için işlenmesi gerekli olan kişisel verileri, meşru menfaat süresi boyunca veya aşağıdaki 5.6 maddesine göre bir itirazda bulunulana kadar işliyor ve saklıyoruz.

5. İlgili kişinin hakları

Hakkınızda işlediğimiz kişisel bilgilerle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz. E-posta adresine bir istek göndererek bu hakları kullanabilirsiniz. [email protected].

5.1 Verilere erişim hakkı

Kişisel verilerinizi işleyip işlemediğimiz konusunda herhangi bir zamanda onay talep etme hakkına sahipsiniz ve eğer öyleyse, bu verilere (kişisel verilerin bir kopyası) ve işleme koşulları hakkında bilgilere erişme hakkına sahipsiniz. Bu bilgileri genellikle böyle bir talebi aldıktan sonra bir ay içinde sağlayacağız.

5.2 Verileri düzeltme ve tamamlama hakkı

Yanlış veya eksik veri olması durumunda, bunların düzeltilmesini veya eklenmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca kayıt sırasında girdiğiniz bilgilerinizi doğrudan hesabınızın "Profil değişikliği" bölümünden güncelleyebilirsiniz. Bilgilerinizi güncellemede sorun yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Bize sağladığınız kişisel verilerin doğru, doğru ve güncel olması gerektiğini ve her türlü değişikliği bize bildirmekle yükümlü olduğunuzu lütfen unutmayın. Hatalı, yanlış veya eksik bilgi vermenin bir sonucu olarak bize veya herhangi bir üçüncü şahsa verilen herhangi bir zarar tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Lütfen, bu Gizlilik Politikasında açıkça belirtilmediği sürece, üçüncü şahısların bilgilerini değil, yalnızca kendi kişisel bilgilerinizi verebileceğinizi lütfen unutmayın.

5.3 Verileri silme hakkı, "unutma" hakkı

Yukarıdaki 4. madde uyarınca rızanın iptali durumu haricinde, aşağıdaki nedenlerden biri karşılansa bile verilerinizin silinmesini sağlayabilirsiniz:

  • kişisel veriler artık yukarıdaki amaçlar için gerekli değildir,
  • Meşru menfaat temelinde yasal olarak gerçekleştirilen kişisel verilerin işlenmesine itiraz ediyorsanız ve işlenmesi için meşru gerekçeler bulunmuyor,
  • kişisel verilerin yasa dışı olarak işlenmiş olması veya
  • yasal bir zorunluluğa uymak için kişisel verilerin silinmesi gerektiği,

(diğer şeylerin yanı sıra) yasal iddiaları kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak için işleme gerekmedikçe.

Platformda yayınladığımız verileri silme talebiniz durumunda, kişisel verilerinizi işleyen diğer denetleyicileri tüm bağlantıların silinmesini talep ettiğiniz konusunda bilgilendirmek için mevcut teknoloji ve önlemlerin uygulanmasının maliyeti göz önünde bulundurularak teknik önlemler dahil olmak üzere uygun önlemleri alacağız. bu kişisel verilere, bunların bir kopyası veya kopyası.

5.4 İşlemeyi kısıtlama hakkı

Ek olarak, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin bir kısıtlama talep edebilirsiniz.

  • doğruluğunu onaylarken kişisel verilerin doğruluğunu sorguladığınızda,
  • Kişisel verilerin yasa dışı olarak işlenmiş olması (silinmesini gerektirmek yerine) veya
  • Artık yukarıdaki amaçlar için kişisel verilere ihtiyacımız yok, ancak yasal iddiaları kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak için buna ihtiyacınız var,
  • Daha fazla işlenmesi için meşru bir neden olup olmadığının doğrulanması sırasında, meşru bir menfaat temelinde yasal olarak yürütülen kişisel verilerin işlenmesine itiraz edersiniz.

5.5 Veri taşınabilirliği hakkı

Sözleşmenin ifası amacıyla veya rıza temelinde bize sağladığınız ve otomatik yollarla işlediğimiz verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta elde edebilir veya teknik olarak mümkünse doğrudan başka bir operatöre aktarabilirsiniz.

5.6 İtiraz hakkı

Özel durumunuzla ilgili nedenlerden ötürü, meşru menfaat temelinde yasal olarak yürütülen kişisel verilerin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. Böyle bir itiraz durumunda, daha fazla işlenmesi için gerekli meşru nedenler veya yasal iddiaları kanıtlamak, ileri sürmek veya savunmak için gerekçeler belirtilmedikçe kişisel verilerinizi işlemeyi durduracağız.

Profil oluşturma dahil, doğrudan pazarlama amacıyla kişisel verilerin işlenmesine de itiraz edebilirsiniz. Böyle bir itiraz durumunda, ilgili kişisel verileri bu tür amaçlar için işlemeyi durduracağız.

5.7 Bir açıklama yapma ve otomatik bir karara itiraz etme hakkı

Bir profesyonel iseniz - bireyseniz ve müşteri talebine yönelik teklifinizi reddettiysek, bu karar yalnızca kişisel verilerin otomatik olarak işlenmesi üzerine alınmış bir kararsa ve sizi veya benzer şekilde etkileyen yasal etkileri varsa, bu ret için açıklama alma hakkına sahipsiniz. önemli ölçüde etkiler. Verilen bir karar hakkında fikrinizi ifade etme ve ardından (gerekirse) otomatik bir bireysel karara itiraz etme ve gerekirse bizim tarafımızdan insan müdahalesi talep etme hakkına sahipsiniz.

5.8 Şikayette bulunma hakkı

Gizlilik yasalarını ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız, denetim makamına şikayette bulunabilirsiniz:

Slovak Cumhuriyeti Kişisel Verileri Koruma Bürosu

Hraničná 12, 820 07 Bratislava

www.dataprotection.gov.sk

6. Kişisel verilerin güvenliği

Kişisel verilerinizi yetkisiz erişim veya manipülasyondan korumak için, Sanat uyarınca gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri aldık. 32 GDPR. Bu önlemler arasında gerekli yazılım ve donanım güvenliği, özellikle parola koruması, güvenlik duvarları, antivirüsler, sistemimizdeki ihlal olasılığının test edilmesi ve tespiti, çalışanlarımız için erişim kontrolü vb. Yer almaktadır. Bu güvenlik önlemleri, en son teknolojik gelişmelere ayak uydurmak için düzenli olarak uyarlanır ve sürekli olarak optimize edilir.

Bununla birlikte, platformumuzun üçüncü şahıslar tarafından işletilen web sitelerine bağlantılar içerebileceğini lütfen unutmayın. Bu sitedeki bilgilerden veya sundukları hizmetlerden veya ürünlerden sorumlu değiliz. Kişisel verilerin sağlanması dahil olmak üzere bu web sitesinin kullanımının riski size aittir. Bu nedenle, ilk kez kullanmadan önce bu web sitesinin gizlilik politikasını (ve diğer hüküm ve koşulları) gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

7. Geçerlilik ve güncellemeler

Bu Gizlilik Politikası 25.5.2018 tarihinden itibaren geçerlidir.

Gizlilik ve gizlilik süreçlerimizi düzenli olarak gözden geçiriyor ve gözden geçiriyoruz ve bu Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebiliriz. Böyle bir güncelleme önemli değişiklikler içeriyorsa, sizi bilgilendireceğiz. Gizlilik Politikasının güncel versiyonu her zaman web sitemizde yayınlanacaktır. www.wilio.sk ve ayrıca mobil uygulamamızda.

8. İletişim

Kişisel verilerinizin işlenmesi veya bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle şu adresten iletişime geçebilirsiniz: [email protected].